MK sportmassage

Voor de sporter en niet-sporter

Werkdrukregeling Zuider Gymnasium Rotterdam

Vitaliteit is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Het draait om de balans tussen lichamelijke, geestelijke en emotionele welzijn. Een massage biedt talloze voordelen die bijdragen aan een vitaal leven.  Bedrijven worden gestimuleerd door de overheid met (financiële) prikkels om de vitaliteit van werknemers te verhogen, waarbij ze beweging op de werkvloer aanmoedigen, fruit aanbieden en… zelfs massages verzorgen!

Het Zuider Gymnasium, een zelfstandig gymnasium in het levendige Rotterdam-Zuid, heeft een geweldige regeling opgezet om de werkdruk van docenten te verlagen. Zij hebben Sport- en Ontspanningsmassages opgenomen deze regeling. Dit betekent dat docenten nu een afspraak kunnen maken bij een lokale masseur voor een heerlijk ontspannende massage van een uur. En het mooiste is, de financiële afhandeling wordt geregeld via het Zuider Gymnasium.

MK sportmassage is deelnemer van de Werkdrukregeling Zuider Gymnasium Rotterdam en draagt op deze wijze bij aan het welzijn van de hardwerkende docenten van het Zuider Gymnasium!
Verder Bericht

© 2024 MK sportmassage

Thema door Anders Norén