MK sportmassage

Voor de sporter en niet-sporter

Nek- en/of Schouderklachten ?

Bij MK Sportmassage in Barendrecht bent u met nek- en of schouderklachten aan het juiste adres.

Nek- en of schouderklachten manifesteren zich bij veel mensen tussen de schouderbladen en kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak ligt de oorzaak in het te vaak en te lang in een verkeerde (werk)houding zitten, een drukke kantoorbaan, het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid of stress in de privé situatie.. Dit zorgt er voor dat de spieren uit balans raken, ze raken overbelast en daardoor gaan afvalstoffen ophopen, spierknopen gaan zich vormen en op den duur zullen (aanhoudende) pijnklachten gaan ontstaan. De klachten uiten zich vaak in: hoofdpijnklachten, schouderklachten en tintelingen in armen en of vingers, vermoeidheid, stijfheid of krachtverlies. Ook de ademhaling en het concentratievermogen worden negatief beïnvloed. Veel mensen komen in een vicieuze cirkel terecht.

Een massage kan dan uitkomst bieden. Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken om de probleemgebieden goed aan te pakken zoals strijkingen, knedingen en deep tissue-technieken. De massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn en stijfheid verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. De toepassing van Medical Tape kan een waardevolle aanvulling op de massage zijn.

Een nek- / schoudermassage werkt ook heel ontspannend voor lichaam en geest wanneer er geen klachten zijn.

Een echte win-win situatie dus!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 MK sportmassage

Thema door Anders Norén